TID SAMME DAG

Ring inden kl. 9 og få tid til konsultation samme dag. 

Hos 2100 Tid Samme Dag har vi en målsætning om at yde høj service og høj tilgængelighed. I telefontiden svarer vi 90% af opkaldene med mindre end 5 minutters ventetid. De fleste opkald besvares med mindre end 3 minutters ventetid. 


Ringer du til os inden kl. 9 vil vi tilbyde en tid til konsultation samme dag. Du vil blive tilbudt en tid ved læge, sygeplejerske eller lægestuderende.

Du kan ønske at komme til konsultation hos en bestemt behandler, men vi kan ikke garantere det. 

Der er altid superviserende speciallæge/bagvagt (Frederik, Safoora eller Jørgen), som kan tilkaldes til konsultationen ved behov.

Ringer du efter kl. 9, kan vi ikke garantere en tid samme dag, men vil fortsat stræbe efter at kunne tilbyde det.

Tiderne kan også bookes online. De frigives samme dag og kan bookes fra midnat (00:01). 


Nogle konsultationer er mere omfattende og kan ikke tilbydes tid samme dag. De skal bookes som planlagte tider og kan bookes 7 dage ud i fremtiden online eller aftales med sekretæren.

Det gælder: Børneundersøgelser, graviditetsundersøgelser, attester fra kommuner og forsikringsselskaber, aftalt samtaleterapi og årskontroller af kroniske sygdomme.


I ferier og dage hvor vi er på kursus, vil det ikke altid være muligt at bestille "Tid Samme Dag". Der vil vi kun være åbne for akutte helbredsproblemer.

Det vil være annonceret på hjemmesiden på forhånd. 

Telefon7060 2027