TEAM

FREDERIK

LÆGE

Frederik Tebering har været uddannet læge siden 2010 og speciallæge i Almen Medicin siden 2019.

Han har arbejdet i almen praksis siden 2012 og på forskellige hospitalsafdelinger indenfor specialerne: Intern medicin, Ortopædkirurgi, Anæstesiologi, Gynækologi og Obstetrik, Pædiatri og Psykiatri

CHRISTINA

KLINIKASSISTENT

Christina har bred erfaring fra både hospital og almen praksis. Christina booker tider over telefonen, sidder i receptionen og har egne konsultationer med bl.a. blodprøvetagning, vaccinationer, kontrol af kroniske sygdomme og meget andet. 

RIKKE

JORDEMODER

Rikke varetager gynækologiske undersøgelser, test for kønssygdomme, konsultationer i graviditet og fødsel, akupunktur mod graviditetskvalme, konsultationer om prævention og vaccinationer. 

SUNE

LÆGE

Sune har været uddannet læge siden januar 2021. Sune er læge under videreuddannelse og skal som led i hans kliniske basisuddannelse være i almen praksis i 6 måneder. Sune arbejder i klinikken fra 1. oktober 2021. 

OM KLINIKKEN

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende lægeklinik. 

Visionen for klinikken er at tilbyde høj service, høj faglighed og høj tilgængelighed. Hos os skal det være let at få tid til konsultation. 

Klinikken ligger i Vordingborggade på Østerbro i København. Vi er en del af et behandlerfælleskab på ca. 500 kvm., hvor vi deler reception og venteværelse med øvrige behandlere i ”Huset for Sundhed og Balance”.