2100 Tid Samme Dag ejes og drives af speciallæger i Almen Medicin, Frederik Tebering & Sofie Helms

TEAM

FREDERIK

SPECIALLÆGE, KLINIKEJER, SUPERVISOR/BAGVAGT

Frederik Tebering har været uddannet læge siden 2010 og speciallæge i Almen Medicin siden 2019.

Han har arbejdet i almen praksis siden 2012 og på forskellige hospitalsafdelinger indenfor specialerne: Intern medicin, Ortopædkirurgi, Anæstesiologi, Gynækologi og Obstetrik og Pædiatri

SOFIE

SPECIALLÆGE, KLINIKEJER, SUPERVISOR/BAGVAGT

Sofie Helms har været uddannet læge siden 2012 og speciallæge i Almen Medicin siden 2021.

Hun har forsket i flere år på børneafdelingen på Rigshospitalet og har arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger og lægepraksis i Storkøbenhavn. 

PERNILLE

SPECIALLÆGE, SUPERVISOR/BAGVAGT

Pernille Grarup har været uddannet læge siden 2013 og speciallæge i Almen Medicin siden 2020.

Hun har  arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger og lægepraksis i Storkøbenhavn. Pernille er fast ansat i klinikken fra 1. april 2023.

MARIA LOUISE

LÆGE

Maria Louise er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun er under videreuddannelse og har været ansat i klinikken siden maj 2022.

DITTE

LÆGE

Ditte er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2021.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken tom. maj 2023

TINA

LÆGE

Tina er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken tom. april 2023

LIV

LÆGE

Liv er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2022.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken 1. april 2023 - 30. september 2023

LOUISE

SYGEPLEJERSKE

Louise har været uddannet sygeplejerske siden 1997 og har mange års erfaring fra arbejde i akutklinikkerne på Amager og Frederiksberg Hospital. Louise varetager årsstatus af kroniske sygdomme, vurdering af sår og skader, "Tid Samme Dag" konsultationer og vejleder i rejsevaccination.

GABRIELLA

JORDEMODER

Gabriella har været uddannet jordemoder siden 2006 og har mange års erfaring fra arbejde på fødegang og graviditetsambulatorium. 

Gabriella varetager graviditetsundersøgelser, celleprøver fra livmoderhalsen, fertilitetsudredning og  børneundersøgelser. Hun starter i klinikken 1. april 

ANNA

KLINIKASSISTENT

Anna er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Caroline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

MARIA

KLINIKASSISTENT

Maria er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Maria svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

NICOLINE

KLINIKASSISTENT

Nicoline er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Nicoline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

PERSIA

KLINIKASSISTENT

Persia er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Persia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

JONATHAN

KLINIKASSISTENT

Jonathan er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Jonathan svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

CAROLINE

KLINIKASSISTENT

Caroline er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Caroline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

SOFIE

KLINIKASSISTENT

Sofie er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Persia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

ALBERTE

KLINIKASSISTENT

Alberte er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Persia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

OM KLINIKKEN

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende lægeklinik. 

Visionen for klinikken er at tilbyde høj service, høj faglighed og høj tilgængelighed. Hos os skal det være let at få tid til konsultation. 

Klinikken ligger i Vordingborggade på Østerbro i København. Vi er en del af et behandlerfælleskab på ca. 500 kvm., hvor vi deler reception og venteværelse med øvrige behandlere i ”Huset for Sundhed og Balance”.