TEAM

FREDERIK

SPECIALLÆGE, SUPERVISOR/BAGVAGT,

KLINIKEJER

Frederik Tebering har været uddannet læge siden 2010 og speciallæge i Almen Medicin siden 2019.

Han har arbejdet i almen praksis siden 2012 og på forskellige hospitalsafdelinger indenfor specialerne: Intern medicin, Ortopædkirurgi, Anæstesiologi, Gynækologi og Obstetrik og Pædiatri. 

Frederik har siden 2021 været klinikejer og stået for den daglige drift af 2100 Tid Samme Dag. 

SAFOORA

SPECIALLÆGE, SUPERVISOR/BAGVAGT

Safoora er uddannet læge fra SDU i 2004 og speciallæge i Almen Medicin siden 2019. Gennem årene har hun arbejdet i almen praksis og på forskellige hospitalsafdelinger såsom medicinsk, mave/tarmkirurgisk, børneafdeling, kvindesygdomme og psykiatri. Herudover også arbejdet med demens på Hukommelsesklinikken på RH, samt forsket i antibiotikaresistens og bakterier.

THOMAS

SPECIALLÆGE, SUPERVISOR/BAGVAGT

Thomas er uddannet læge fra KU i 2016. Speciallæge i Almen Medicin i 2024.

Han har arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger indenfor specialerne: Intern medicin, Geriatri og Palliation, Neurologi

Ortopædkirurgi, Gynækologi og Obstetrik, Pædiatri og Psykiatri. Har desuden erfaring fra flere år i lægevagten på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

og som læge ved København Marathon og andre sportsevents.

JØRGEN

SPECIALLÆGE, 

SUPERVISOR/BAGVAGT

Jørgen har været uddannet læge siden 1992 og speciallæge i Almen Medicin siden 1999.

Han har arbejdet i almen praksis i mange år og har tidligere haft egen klinik.  

NINNA

LÆGE

Ninna er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2020.

Hun er under videreuddannelse og har været ansat i klinikken siden januar 2024.

CECILIE

LÆGE

Cecilie er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2018.

Hun er under videreuddannelse til speciallæge i almen medicin og skal være tilknyttet klinikken frem til 2025.

EMILIE

LÆGE

Emilie er uddannet læge fra Københavns Universitet i 2023.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken 1. oktober 2023 - 14. april 2024

HILDUR

SYGEPLEJERSKE

Hildur har været uddannet sygeplejerske siden 2014. Hun har i flere år arbejdet på hospital på en akutmodtagelse og varetager mange forskellige konsultationer. Ved behov konfereres der med supervisor/bagvagt.

MAJA

JORDEMODER

Maja har været uddannet jordemoder siden 2013 og har mange års erfaring fra arbejde på fødegang og graviditetsambulatorium. 

Maja varetager graviditetsundersøgelser, gynækologiske undersøgelser, celleprøver fra livmoderhalsen, fertilitetsudredning og  børneundersøgelser. 

MAIYANNE

SYGEPLEJERSKE

Maiyanne har været uddannet sygeplejerske siden 2014. Hun har erfaring fra både hospital og lægepraksis. Maiyanne varetager mange forskellige konsultationer. Ved behov konfereres der med supervisor/bagvagt.

ANNA

KLINIKASSISTENT

Anna er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Anna svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

NICOLINE

KLINIKASSISTENT

Nicoline er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Nicoline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

PERSIA

KLINIKASSISTENT

Persia er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Persia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

JONATHAN

KLINIKASSISTENT

Jonathan er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Jonathan svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

NIKOLINE

KLINIKASSISTENT

Nikoline er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Nikoline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

EVA

KLINIKASSISTENT

Eva er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Eva svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

ANNA CLARA

KLINIKASSISTENT

Anna Clara er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Anna Clara svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

SOFIA

KLINIKASSISTENT

Sofia er lægestuderende og læser medicin på Københavns Universitet. Sofia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

Skal du være en del af vores team? Vi søger løbende dygtige og kvalificerede medarbejdere. Send gerne uopfordret ansøgning til: info@2100tidsammedag.dk

OM KLINIKKEN

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende lægeklinik. 

Visionen for klinikken er at tilbyde høj service, høj faglighed og høj tilgængelighed. Hos os skal det være let at få tid til konsultation. 

Klinikken ligger i Vordingborggade på Østerbro i København. Vi er en del af et behandlerfælleskab på ca. 500 kvm., hvor vi deler reception og venteværelse med øvrige behandlere i ”Huset for Sundhed og Balance”.