TEAM

FREDERIK

LÆGE, KLINIKEJER

Frederik Tebering har været uddannet læge siden 2010 og speciallæge i Almen Medicin siden 2019.

Han har arbejdet i almen praksis siden 2012 og på forskellige hospitalsafdelinger indenfor specialerne: Intern medicin, Ortopædkirurgi, Anæstesiologi, Gynækologi og Obstetrik, Pædiatri og Psykiatri

SOFIE

LÆGE

Sofie Helms har været uddannet læge siden 2012 og speciallæge i Almen Medicin siden 2021.

Hun har forsket i flere år på børneafdelingen på Rigshospitalet og har arbejdet på forskellige hospitalsafdelinger og lægepraksis i Storkøbenhavn. 

MARIA LOUISE

LÆGE

Maria Louise er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken tom. december 2022.

TINA

LÆGE

Tina er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2021.

Hun er under videreuddannelse og er ansat i klinikken tom. april  2023

KAREN

SYGEPLEJERSKE

Karen har været uddannet sygeplejerske siden 2016 og har tidligere arbejdet som intensiv sygeplejerske på Hvidovre Hospital.  Karen tager blodprøver, EKG, vaccinerer, laver graviditetsundersøgelser, forundersøgelser til årskontroller og meget andet. 

NICOLINE

KLINIKASSISTENT

Nicoline er lægestuderende og læser medicin på 7. semester på Københavns Universitet. Nicoline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

PERSIA

KLINIKASSISTENT

Persia er lægestuderende og læser medicin på 6. semester på Københavns Universitet. Persia svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

JONATHAN

KLINIKASSISTENT

Jonathan er lægestuderende og læser medicin på 6. semester på Københavns Universitet. Jonathan svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

ANNA

KLINIKASSISTENT

Anna er lægestuderende og læser medicin på 7. semester på Københavns Universitet. Anna svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

CAROLINE

KLINIKASSISTENT

Caroline er lægestuderende og læser medicin på 6. semester på Københavns Universitet. Caroline svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

MARIA

KLINIKASSISTENT

Maria er lægestuderende og læser medicin på 4. semester på Københavns Universitet. Maria svarer tlf., sidder i receptionen, tager blodprøver, EKG, vaccinerer mv. 

OM KLINIKKEN

2100 Tid Samme Dag er en moderne og nytænkende lægeklinik. 

Visionen for klinikken er at tilbyde høj service, høj faglighed og høj tilgængelighed. Hos os skal det være let at få tid til konsultation. 

Klinikken ligger i Vordingborggade på Østerbro i København. Vi er en del af et behandlerfælleskab på ca. 500 kvm., hvor vi deler reception og venteværelse med øvrige behandlere i ”Huset for Sundhed og Balance”.